Smarphone de 800 de euro congelat în bloc de gheață și aruncat pe asfalt de la înălțime. Un test de rezistență nebun. VIDEO

in Diverse/Evenimente/Stiri online

Doi tineri, deja vedete pe internet în materie de testare a gadgets-urilor și nu numai, au pus în aplicare cel mai dur un test de rezistență pentru noul smartphone Samsung Galaxy Note7. Rezultatul i-a luat prin surprindere.

GizmoSlip, canalul YouTube, care aparține a doi tineri pasionați de distrugerea miturilor publicitare prin care producătorii promit dar nu prea îndeplinesc, au făcut un test de rezistență celui mai nou model de smartphone și anume, Samsung Galaxy Note7, lansat de curând și în România și al cărui preț este în jur de 800 de euro, la liber.note 7

Tinerii au introdus smartphone-ul într-un recipient cu apă, pe care l-au lăsat la congelator 23 de ore. Blocul de gheață a fost apoi aruncat pe asfalt de la înălțime. Testul de rezistență a fost filmat pentru a se putea observa și impactul dispozitivului cu solul.

Deși în timpul procesului de congelare telefonul părea că o ia razna și ulterior s-a stins complet, în finalul experimentului cei doi tineri au rămas surprinși.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.