Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Smiley, executat silit!

in Evenimente

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut publicului drept Smiley va fi executat silit!  Este decizia Direcţiei de Finanţe Publice Argeş, deşi artistul nu este de acord şi va contesta în instanţă decizia.

Smiley are firma înregistrată în acest judeţ, el fiind născut în Piteşti, iar, cel mai probabil, cererea celor de la ANAF are legătură cu societatea sa. Chiar şi aşa, vedeta s-a considerat nedreptăţită, motiv pentru care a făcut în instanţă o contestaţie a executării silite şi acum aşteaptă decizia magistraţiilor.

Smiley este unul din artiştii de top din România şi câştigă sume importante bani, mai ales că are un onorariu de 10.000 de euro pentru un singur spectacol susţinut împreună cu trupa sa.
Doar în luna mai, Smiley a colaborat cu Sore, Fely, Cabron, Giulia Anghelescu, Peter Pop şi Jazzy Jo la un proiect unic, iar munca i-a fost răsplătită pe măsură. În condiţiile în care echipa lui Smiley încasează, pentru un videoclip, în jur de 4.000 de euro, iată că numai în luna mai artistul şi colegii săi şi-au rotunjit veniturile cu 120.000 de euro. Mai exact, a fost vorba despre un videoclip pe zi, adică 31 de filme muzicale produse pentru diverşi artişi.

De altfel, chiar Smiley declara pentru click.ro: „Mulţumesc echipei HaHaHa Production, cea mai inovatoare, curajoasă şi muncitoare echipă cu care am plăcerea să lucrez zi de zi! A fost obositor, dar deosebit de frumos şi educativ pentru noi ca echipă! Dacă v-a plăcut, cu siguranţă, va mai urma! Am lansat 31 de piese, produse în studiourile HaHaHa Production, în 31 de zile. Toate cele 31 de producţii muzicale pot fi urmărite în continuare pe canalul nostru de YouTube”.
Nu mai departe de anul trecut, Smiley s-a mai confruntat cu o problemă cu legea. El a fost prins de poliţişti în timp ce conducea cu viteză foarte mare, cu 177 km pe oră pe şoseaua de centură a capitalei. Poliţiştii au decis să-i suspende permisul pentru 90 de zile şi să-l amendeze cu suma de 760 de lei. De altfel, a fost pentru a treia oară când Smiley a rămas fără permis.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate