Şniţel umplut cu muşchi

in Aperitive

Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă)
Ingrediente: Carne de porc, viţel, pui, curcan, iepure domestic, pulpă de miel, pătrunjel, ceapă, usturoi, măsline, sare, piper măcinat.
Mod de preparare: Carnea, curăţată de pieliţe, se taie în felii de 1 cm grosime, bătîndu-se cu bătătorul fără să se rupă, apoi se unge cu o compoziţie picantă: slănină proaspătă sau afumată, tăiată mărunt cu marar, pătrunjel, muştar, ceapă, usturoi, măsline, castravete, gogoşar proaspăt sau din conservă, toate tăiate mărunt şi combinate după gust. Apoi, şniţelul se îndoaie în jumătate, se trece prin făină, apoi prin ou (bătut cu furculiţa, în care s-a pus puţină sare şi piper măcinat) şi prin pesmet sau iar prin făină, prăjindu-l ca şi şniţelul parizian şi servindu-l la fel.

 

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.