Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Sofer din Bucureşti înjurat şi scuipat de un poliţist de la Rutieră! Motivul banal pentru care politistul a reactionat asa

in Evenimente/Stiri online

Un şofer din Bucureşti susţine că a fost înjurat şi scuipat de un poliţist de la Rutieră, după ce l-a tras pe dreapta pe motiv că i-ar fi spus că îşi bate joc de participanţii la trafic, blocaţi minute în şir din cauza unei coloane oficiale.

Tânărul Cristian Voinea povesteşte pe Facebook că se deplasa marţi seară cu maşina personală dinspre Buzeşti spre Ion Mihalache, iar la inetrsecţia cu Titulescu a stat la semafor aproape  10 minute.

„În intersecţie, doi agenţi făceau loc pentru o coloană oficială, în timp ce câteva zeci de maşini nu se mişcau de minute bune. 
Ei bine, în momentul în care am trecut prin intersecţie şi am ajuns în dreptul agentului, i-am zis următoarele “Va bateţi joc, bă!” Atât! Şi am avansat încă 5 metri. În doua secunde, agentul mi-a bătut în geam şi mi-a spus să trag pe dreapta, ceea ce am şi facut. 
”Sunt agentul P.  Robert!* Actele dumneavoastră, vă rog”. După înca trei secunde, în care a văzut că sunt singur în maşină, a început avalanşa: “Pe cine morţii mă-tii înjuri, bă, căcatule! ?”. Şi bam, un scuipat pe obrazul meu stâng. “Băga-mi-aş p…. în mă-ta să-mi bag!”. Bam, al doilea scuipat! Asta în timp ce îi înmânam documentele. “Să vezi ce amendă îţi dau eu ţie, f….. morţii mă-tii!””, povesteşte pe Facebook, Voinea.

 1-politisti-injurati-si-amenintati-de-un-sofer-mort-de-beat

După ce poliţistul a plecat cu actele sale, Voinea a sunat 112 fiind transferat Poliţia Capitalei şi la Poliţia Rutieră. „Domnule, vă rugam să mergeţi la Udrişte şi faceţi o sesizare şi o contestaţie la Tribunal. Noi acum suntem prinşi cu un accident grav care abia a avut loc”, a fost el îndrumat.

După 15 minute, poliiştul s-ar fi întors la maşină, de această dată cu un coleg. „M-a intrebat dacă am menţiuni şi eu l-am întrebat ce a scris. După ce zicea el reieşea că am trecut, am deschis geamul şi am tăvălit-o pe maică-sa, aşa, fără motiv! Am scris: “Nu este adevărat! Nu l-am înjurat!” Apoi, până să semnez procesul verbal, i-am cerut să îl citesc. Scria frumos, mult peste alţi poliţişti. Curat, îngrijit! Totuşi, la un moment dat nu am înteles un cuvânt şi l-am întrebat ce e scris. Mi-a răspuns: “Mă-ta! Mă-ta, cu liniuţă!”. M-am uitat la coleg şi l-am întrebat daca a auzit, dar nu am primit nicio reacţie în schimb. 
Apoi, am plecat, am fost la Brigada Rutieră etc. Urmează câteva săptămâni de proces şi contestaţii”, mai scrie Voinea pe Facebook.

Brigada Rutieră a înregistrat reclamaţia cu numărul 1261085, urmând ca reclamantul să primească un răspuns în 30 de zile.

*Numele complet al agentului figureaza pe procesul verbal. Am prezentat doar initiala, neputând fi contactat pentru un punct de vedere.

sursa gandul.info

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate