Şoferii care transportă autostopişti, fără autorizaţie de taxi, ar putea fi sancţionaţi cu amenzi drastice

in Evenimente

Transporți autostopiști? Riști o amendă URIAȘĂ! Până la cât poate ajunge

646x404Şoferii care transportă autostopişti, fără autorizaţie de taxi, ar putea fi sancţionaţi cu amenzi drastice, se menţionează într-un proiect de lege aprobat miercuri de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional.

Conform documentului, transportul în regim de taxi sau transportul în regim de închiriere s-ar putea realiza numai de către transportatorii autorizaţi care deţin autorizaţii taxi valabile, în cazul transportului în regim de taxi sau copii conforme cu normele valabile, în cazul transportului în regim de închiriere, eliberate în condiţiile prezenţei legi, pentru fiecare autovehicul utilizat.

Mai mult decât atât, va fi interzis transportul public contra cost, de persoane, cu un autoturism, fără a deţine pentru acesta, după caz, autorizaţie taxi valabilă sau copmărfuri sau de bunuri cu un autovehicul cu masă maximă autorizată de cel mult 3,5 tone, fără a deţine pentru acesta autorizaţie taxi valabilă.

Persoanele fizice sau juridice care vor efectua, în mod repetat, transport public, contra cost, de persoane cu un autoturism sau de mărfuri cu un autovehicul, fără să respecte regulile de mai sus ar putea fi sancţionate cu amenzi cuprinse între 1.000 şi 5.000 lei.

Sursa: onlinereport.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*