Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Soluția simplă de doar 1000 de lei care va face ca ambulanța să ajungă la pacient mult mai repede

in Evenimente/Sanatate/Stiri online

Serviciul de Ambulanță Bihor a implementat, în premieră în România, un sistem simplu, care să ajute medicii de pe ambulanță să ajungă mai repede la pacienți și de asemeni să câștige minute prețioase pentru viața persoanelor implicate în tragedii, cum a fost cea de la clubul Colectiv.

Realizarea echipamentului care permite funcționarea sistemului a costat doar 1.000 de lei, sistem pe care medicii îl numesc ”butonul de panică”. În cazuri extreme, managerul serviciului de ambulanță sau directorul medical va acționa butonul de panică, moment în care toți angajații primesc simultan cu apelul de alertă şi un mesaj cu instrucțiuni, pentru a şti ce au de făcut. Serviciul funcționează în paralel cu numărul de urgență 112.
„Alertă de cod la serviciul de ambulanță Bihor! Vă rugăm să vă prezentați la sediul de care aparțineți în cel mai scurt timp posibil.Apăsați tasta unu pentru confirmare, apăsați tasta zero pentru refuzare”. Acesta este mesajul pe care îl vor primi, în cazul unei urgențe majore, peste 400.000 de angajați ai Ambulanței Bihor.

Inițiatorii proiectului îndeamnă toate orașele din țară să adopte butonul de panică, care potrivit lor, va salva mii de vieți. „Datoria noastră este să ne prezentăm cât mai rapid în unitate cu echipament complet și vom primi misiunea în care vom fi trimiși”, a spus doctorul Narcisa Maghiar, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Bihor, pentru digi24.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate