Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Soluții simple pentru probleme complicate. Trucuri life hack

in Articole

Este incredibilă puterea negativă pe care o are o simplă pată asupra unei stări umane. Ceva atât de nesemnificativ poate produce adevărate depresii, mai ales când incidentul se produce într-un mediu social. Termenul ”life hack” a fost inventat de către jurnalistul Danny O’Brien, atribuind conceptul hackerilor care își automatizau procedurile de lucru. Ulterior life hack-ul a fost ”umanizat”, fiind folosit pentru strategiile aplicate de oricine în procesul de simplificare a ceva. Cu alte cuvinte, life hack-ul este termenul modern pentru trucurile bunicii și nu numai.

Iată câteva life hack-uri care îți vor face viața mai ușoară:
Abțibildurile se dezlipesc foarte ușor cu maioneză. Trebuie lăsată să acționeze circa cinci minute, după care abțibildul se poate desprinde surprinzător de ușor.
Te strâng pantofii preferați. Bagă două pungi cu apă în ei, după care îi introduci în congelator. Apa înghețată va expanda pantofii. Procesul poate fi folosit de câte ori este nevoie, fără a dăuna materialului încălțămintei.
-Pentru că majoritatea oamenilor nu doresc să strice gustul vinului adăugând apă, în loc de gheață poți folosi boabe de struguri congelate. Au același efect ca gheața și oferă un grad mărit de sofisticare.vin cu struguri
Îți cad căștile din urechi. Nicio problemă, pune cablul după ureche.casti ureche
Economisește bateria telefonului tău în timp ce te joci. Pune-l în mod avion. Garantat bateria telefonului tău va dura toată ziua.
Nu ai bateriile potrivite. Pune la capetele bateriilor puțină folie de aluminiu și s-a rezolvat. Funcționează impecabil.baterii
Repară mobila cu nuci. Miezul de nucă face minuni atunci când dorești să repari o zgârietură de pe mobila de lemn. Pur și simplu dispare prin simpla frecare a miezului de nucă pe mobilă.

PS: Petele sunt de mai multe feluri. Nu orice funcționează, depinde de material și pată. Apa rece este prima care trebuie aplicată la câteva secunde de la incident. Apoi nu te stresa! Folosește o eșarfă, broșă, sticker, orice care te poate ajuta să rezolvi problema de moment și continuă să zâmbești.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate