Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Sorin Oprescu ar avea proprietati in valoare de 100 000 de euro in strainatate

in Politic

Aestarea preventiva pentru o mita de ”doar” 25.000 de euro a ”profesorului” Sorin Oprescu reprezinta doar cepul dat de procurorii DNA in buboiul crescut de acest personaj bolnav, obsedat de bani si privilegii.

oprescu

Surse din anturajul anchetatorilor vorbesc despre sume uriase de bani scoase din tara si investite de familia Oprescu in ultimii 5 ani in strainatate. Monitorizarea grupului infractional creat in jurul si cu sprijinul lui Oprescu a inceput inca de acum 5 ani. Iar aceasta monitorizare se va materializa in mai multe dosare in perioada imediat urmatoare.

Aceleasi surse vorbesc despre proprietati ale familiei Oprescu, achizitionate in strainatate, care valoreaza peste 100 milioane de euro.

Tot surse din anturajul anchetatorilor vorbesc despre firmele din domeniul medical detinute de Aurel Catalin Galea, amicul lui Sorin Oprescu. Multe dintre licitatiile organizate de spitalele bucurestene au fost castigate de Galea. Galea, despre s-a scris ani de zile, detinea, la momentul dezvaluirilor, trei firme – SC Gemedica SRL, SC Three Farm si SC Dolega Medical Company SRL, toate funizoare de aparatura medicala si medicamente si toate castigatoare a contracte banoase cu spitalele subordonate Primariei Capitalei.

Dovada a apropierii dintre Galea si Oprescu sta firma SC Body Logic, detinuta de Catalin Galea si de fiul edilului, Mircea Oprescu. Despre care se spune ca a fost, de la Viena, a fost intermediarul multor milioane de euro scoase din tara de platitorii de spaga.

Un alt indiciu este actionariatul firmei SC Medical Prestige SRL: 25% Sorin Oprescu, 25% fratele sau, Dorin Oprescu, 25% fiul edilului, Mircea Oprescu, si 25% Gizella Galea, mama lui Catalin Galea.  Oprescu a recunoscut apropierea de Catalin Galea, dar a negat ca aceasta ar fi contat in atribuirea de contracte publice.

Potrivit sursei citate sunt peste 100 de licitatii castigate de SC Gemedica cu spitale bucurestene. Printre acestea se numara si Spitalul Universitar de Urgenta si Spitalul Elias, unde Sorin Oprescu a fost director general.

Furtuna declansata de procurorii DNA se va transforma in curand in uragan…

Sursa text: comisarul

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate