Sorin Oprescu se pregăteşte să mai facă o plângere din arest. Este nemulţumit de condiţiile din detenţie.

in Evenimente
Sorin Oprescu se pregăteşte să mai facă o plângere din arest. Este nemulţumit de condiţiile din detenţie, iar avocaţii săi susţin că edilul suspendat al Capitalei este torturat psihic.

oprescu4

Apărătorii au decis să depună o reclamaţie la conducerea Ministerului de Interne şi ameninţă că vor ajunge până la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului. Avocaţii susţin că viaţa clientului lor este în pericol pentru că nu i se permite să-şi ţină sub control bolile.

Viorel Mocanu, avocatul lui Sorin Oprescu: Împotriva comandantului şi a doamnei doctor de aici, care conduce această unitate spitalicească, deoarece deşi s-a dispus o anchetă pentru a vedea cum au ajuns acele doze de insuline în arest, deşi este mai mult decât evident că ele au fost aduse după externarea domniei sale de la Institutul de Diabet, asistentul le-a adus, iar doamna doctor de acolo i-a recomandat să ţină acele două doze cu efect rapid într-o geantă termoizolantă pe care i-a şi dat-o pe care o avea în data de 14, seara, când a fost adus la arest şi ţinut izolat, fără supraveghere medicală, deşi acestea au fost indicaţiile celor de la Institutul Oncologic”.

Apărătorii acuză conducerea şi medicii de la Arest de abuz în serviciu. Ei spun că Oprescu a fost supus mai multor şicane după ce a ajuns în arest, iar după ce s-a întors din spotal a fost lăsat nesupravegheat şi izolat de ceilalţi arestaţi timp de 24 de ore, timp în care nu ar fi fost supravegheat de medicul de la Arest, aşa cum spune regulamentul.

(Sursa: digi24.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.