Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Sorin Oprescu va candida din nou. Ce partid îl va susţine!

in Evenimente/Politic

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a confirmat încă o dată candidatura sa pentru un nou mandat. Cât despre partidul care îl va susţine în viitoarea cursă pentru Bucureşti, Oprescu a oferit surpriza zilei.

Invitat în emisiunea Ora de Vârf de la România TV, Oprescu s-a declarat mulţumit de ceea ce a realizat până acum, dar vrea să termine tot ce a promis că va termina.

La întrebarea realizatoarei dacă mai este iubit de bucureşteni, Oprescu a răspuns în stilul său inconfundabil: „Am şi eu termometrul meu. Dacă oamenii se uită în ochii tăi şi zâmbesc, e în regulă, nu zic că e foarte bine. Dar dacă se uită la vârful pantofilor şi trec pe lângă tine, vezi-ţi de treabă!”

Dacă la ultimele alegeri Sorin Oprescu a fost susţinut de PSD, pentru următoarea candidatură se pare că nu şi-a ales încă echipa şi surprizele pot fi mari: „Candidez susţinut de cine doreşte să mă susţină!” Întrebat dacă exclude liberalii, Oprescu a uimit din nou: „Nu exclud. Sorin Oprescu nu exclude varianta de a fi susţinut de oamenii care s-au convins în cei 7 ani că nu am minţit, că nu mi-am bătut joc, că am spus lucrurilor pe nume”.

Sorin Oprescu a vorbit şi despre situaţia actuală din PSD, partid rămas recent fără preşedinte executiv după demisia lui Victor Ponta. Oprescu susţine că nu-l tentează deloc şefia PSD, deşi a fost curtat de anumite persoane din conducere şi de mulţi oameni simpli.

Cât despre realizările sale, Oprescu e mulţumit,printre altele, de rezolvarea problemei câinilor fără stăpân. „Acum şase luni de zile am raportat că proiectul a fost dus la îndeplinire. 50.000 de câini au acte în regulă,unii sunt cazaţi, alţii rezolvaţi din punct de vedere legal. Şi pentru prima dată din 1994, avem doar 68 de muşcături de câini pe an.”

Primarul general al Municipiului Bucureşti, Sorin Oprescu, a inaugurat duminică Pasajul Rutier de la Piaţa Presei, ocazie cu care şi-a expus câteva proiecte de infrastructură pentru viitor. Astfel, întrebat cum va fi evitată aglomerarea către Arcul de Triumf, după ieşirea din noul Pasaj, Sorin Oprescu a spus că intenţionează să demareze construcţia încă unui pasaj subteran pietonal, sub Şoseaua Kiseleff, în dreptul Ministerului Culturii. De asemenea, el a mai anunţat că ia în calcul construirea de astfel de pasaje pietonale la Lizeanu şi la intersecţia dintre Barbu Văcărescu şi Tunari.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate