Spectacol făcut de Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu în plenul PARLAMENTULUI

in Politic

Traian Băsescu a avut un schimb de replici cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pe tema protocoalelor care ar fi fost încheiate între DNA, Parchete și SRI, la solicitarea CSAT-ului.

Fostul președinte al României a ținut să sublinieze că din CSAT a făcut parte și Călin Popescu Tăriceanu, în calitate de prim-ministru. Prezent în plenul Parlamentului, Tăriceanu a ținut să-i reamintească fostului președinte și de perioada în care prim-ministru a fost Emil Boc.

Tăriceanu: ”Domnule președinte, stimați colegi, sunt convins că aritmetica e imbatabilă. Patru ani de mandat ai mei, trei ai lui Ponta, dumneavoastră ați avut 10 ani. Boc nu se pune! (…) Dar dumneavostră ați spus în nenumărate rânduri: sunt cel mai bine informat om din țară; toate informațiile ajung la mine. Și atunci vă întreb un lucru, cum de această informație nu a ajuns la dvs. Ori erați vine informat, ori ați fost tras pe sfoară?”

Băsescu: ”Am ajuns la concluzia că pot să-mi mențin afirmația. Am fost cel mai bine informat om politic, dar n-am știut decât 10 la sută. În condițiile astea vă dați seama cât știu cei doi președinți de camere”.

Tăriceanu: ”Fiecare cu gașca lui. Dumneavoastră cu serviciile, noi cu cetățenii”

Băsescu: ”Asa este, am văzut cât sunteți cu cetățenii numai zilele astea, în Piața Victoriei. Și vă mai pot spune ceva. Se vede cât sunteți cu cetățenii, că toți v-ați pitit de frică pentru că vi s-au făcut publice numerele de telefon. De ce fugiți de cetățeni, vorbiți cu ei la telefon”. Sursa:Antena3.ro

Spectacol făcut de Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu în plenul PARLAMENTULUIVIDEO — https://goo.gl/cGrWJ7

Posted by Antena 3 Romania on 8 Februarie 2017

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.