„Sportul“ cu seminţele te poate face campion la curățat și la plătit amenzi între 200 și 500 de lei

in Evenimente

Mănânci seminţe pe domeniul public din Ploieşti? Iei amendă şi faci curat!

Poliţiştii locali din Ploieşti nu mai stau la discuţii când întâlnesc ploieşteni care fac mizerie pe domeniul public mâncând seminţe şi aruncând pe jos cojile. În weekend, doi tineri au fost puşi să facă curat lână o bancă de la Sala Sporturilor

646x404 (1)

Mizeria lăsată în urmă de ploieştenii care aruncă cojile de seminţe pe domeniul public din oraş îi va costa atât la buzunar cât şi la imagine. Poliţiştii locali, responsabili cu sancţionarea unor astfel de contravenţii au creat deja un precedent după ce, în weekend, au amendat doi tineri care mâncau seminţe şi aruncau cojile pe jos.

Mai mult, cei doi au fost obligaţi să facă curăţenie lângă banca unde au făcut mizerie, aşa cum se observă şi în fotografia realizată de Poliţia Locală.

Sancţiunile sunt prevăzute  în Hotărârea de Consiliul Local nr. 228/2006 privind aprobarea Regulamentului de gospodărire a municipiului, coroborată cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, cu modificările şi completările ulterioare.

Poliţiştii locali dau asigurări că acţiunile de acest gen vor continua în Ploieşti, în vederea păstrării unui climat civilizat de ordine şi linişte publică. „Sportul“ cu seminţele este destul de frecvent la Ploieşti, cel mai mult având de suferit parcurile oraşului. Amenda pentru mâncătorii de seminţe necivilizaţi din oraş este cuprinsă între 200 şi 500 de lei.

Citeste mai mult: adev.ro/nrh26j

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*