Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

SRI aruncă BOMBA! „Ministerul de Interne a fost anuntat încă de la oră 16.00 că vor fi VIOLENȚE în Piață Victoriei!”

in Evenimente

Serviciul Român de Informații aruncă o adevărată bombă, despre protestele din seara de miercuri. SRI arată că a informat organele abilitate că ultrașii se mobilizează în vederea protestului, încă din data de 1 februarie.

Conform Știripesurse, există surse convergente care precizat că oficialii din Ministerul de Interne știau incă de astăzi de la oră 16.00 că vor fi violențe în Piață Victoriei.

”În legătură cu afirmațiile apărute în spațiul public referitoare la informările SRI cu privire la protestele din data de 1 februarie 2017, facem următoarele precizări: Serviciul Român de Informații a acționat potrivit competențelor legale deținute, datele și informațiile obținute cu privire la intențiile de organizare sau deturnare a acțiunilor publice  de protest din centrul Capitalei fiind transmise operativ instituțiilor legal abilitate să intervină pentru menținerea ordinii și siguranței publice.În această situație a existat un schimb de informații operativ, potrivit procedurilor stabilite la nivelul instituțiilor,  cu Ministerul Afacerilor Interne, la nivelul Secretarului de Stat Stefu Viorel și Bogdan Despescu-IGPR, precum și la nivelul Jandarmeriei și SPP. Conform Legii 51/1991 privind securitatea națională a României, republicată în 2014 și Legii nr. 14/1992 SRI are competențe  pentru obținerea de date necesare prevenirii și contracarării activităților extremiste. Pe această zonă, SRI nu a avut surprize operaționale. SRI nu are competențe în ceea ce privește manifestările grupărilor ultras, însă dacă se obțin date de interes pentru instituțiile cu atribuții pe ordine publică acestea sunt furnizate cu celeritate, așa cum s-a întâmplat în cazul protestelor din data de 1 februarie din Capitală”, arată SRI relateaza b1.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate