Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

SRI expulzează zece de cetățeni străini pentru legături cu grupări teroriste. Recrutarea și finanțarea erau principalele obiective pe teritoriul României.

in Evenimente/Stiri online

În urma verificărilor SRI, zece cetățeni străini au fost deportați după ce s-a descoperit că aceștia aveau legături cu teroriștii. Cetățenii străini căutau noi recruți în vederea îndoctrinării islamiste și trimiteau fonduri substanțiale către grupările teroriste din străinătate, bani obținuți prin prisma unor afaceri aparent legale.
Pentru comunicare, extremiștii se foloseau de cartele preplătite, acestea fiind disponibile pe teritoriul țării noastre, fără a se înregistra datele personale ale utilizatorului.

Deoarece investigațiile nu au adus destule probe pentru întocmirea de dosare penale, SRI a luat ca măsură de precauție expulzarea acestora sub escortă și interzicerea de a mai intra pe teritoriul României.

În ultima lună, peste 20 de cetățeni străini au fost deportați din România în urma constatării că aceștia se aflau ilegal pe teritoriul țării nostre.
Pe de altă parte, alți 78 de străini, cei mai mulți din Siria, Yemen şi Somalia, au depus solicitări pentru acordarea de protecție din partea statului român.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate