Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Stă să ERUPĂ al Treilea Război Mondial. Putin evacuează 40 de milioane de civili din Rusia

in Extern

Rusia şi SUA nu se înţeleg în problema siriană, tot mai multe voci susţinând că este posibil un conflict armat deschis între cele două părţi.

Unele voci îndrăznesc să vorbească chiar de iminenta celui de-al Treilea Război Mondial, bazându-se şi pe acţiunile combatanţilor din ultimele zile, noteaza Express

De pildă, marţi, în Rusia, a fost demarat un amplu exerciţiu de „apărare civilă” care va implica participarea a 40 de milioane de civili, 200.000 de ambulanţe şi 50.000 de unităţi de echipamente.

Exerciţiul va dura până pe 7 octombrie. „Scopul principal al exerciţiului este acela de a exersa organizarea managementului în situaţii de criză, pentru a verifica dacă organele competenţe sunt apte să facă faţă unor situaţii extreme”, a spus un oficial rus.

Tot acesta a adăugat că exerciţiul va fi împărţit în trei etape: conştientizare, planificare şi evacuare. Vor fi luate în calcul situaţii ipotetice în care ţara s-ar confunta cu emnisia de radiaţii chimice şi biologice, incendii şi alte situaţii de urgenţă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate