Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

STANCA DIN ROMANIA CARE SE MISCA SINGURA NOAPTEA!

in Articole

O stanca din judetul Neamt, langa Durau a fost numita de localnici „Pia­tra Dracului”, acestia sustinand ca stanca isi muta locul noaptea cu cativa centimetri.

  • BIBLIA DIAVOLULUI CONTINE CELE MAI NEBANUITE SECRETE ALE VIETII: „CANTARESTE 70 DE KG SI A FOST SCRISA DE UN CALUGAR INTR-O NOAPTE SUB INDRUMAREA LUI SATAN”!
  • VEI INTELEGE CU ADEVARAT CE ESTE FRICA DE DUMNEZEU! MESAJUL DE AVERTIZARE LASAT DE IISUS PENTRU OMENIRE PRIN PARINTELE PADRE PIO!
  • SFATURILE UNUI MASON PENTRU A NE PROTEJA ATUNCI CAND PLANETA VA INCAPEA PE MANA DIAVOLULUI! FOTO

Localnicii declara ca stanca isi mu­ta pozitia de fie­care data, noap­tea. Sema­nand cu un turn, ea se afla in locul cu­noscut sub denu­mirea de Gura Largului, aflat la con­flu­enta Bis­tritei cu Bis­tri­cioara, din co­mu­na Po­ia­na Te­iului.

O legenda lo­cala spune ca stanca ar fi re­zultatul unui pa­riu intre diavol si Dumnezeu. Dra­­cul s-a falit ca poate fura o stanca sacra din Ceah­lau, pana la ra­sa­ritul soa­re­lui, de­ve­nind ast­fel sta­panul o­me­nirii.

Dum­ne­zeu a accep­tat pariul, si diavolul a plecat, a desprins stanca din munte, a plutit putin deasupra Masivului Ceahlau, dar rasari­tul a venit exact cand piatra era dusa spre gura Bis­tri­tei. In acel mo­ment, diavolul a sca­pat piatra, care a ca­zut pe pa­mant. Oa­me­nii din zona de­clara ca ar fi vazut stanca miscandu-se singura noap­tea, fie spre dreapta, fie spre stanga, pe o distanta de cativa centimetri.

Sursa: formula-as.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate