Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Stat Islamic nu mai vrea recruți europeni în Siria. Dezvăluirile unui terorist arestat în Germania

in Evenimente/Extern/Stiri online

Harry Sarfo, cetățean german, a trăit în Siria alături de gruparea teroristă Stat Islamic, timp de trei luni. Bărbatul a fost arestat la întoarcerea lui în Germania. A fost trimis înapoi pentru a participa la atacuri teroriste.

În vârstă de 27 ani, Harry Sarfo se află în arestul Poliției din Germania și cooperează cu autoritățile pentru a devansa planurile teroriștilor pe teritoriul Europei. Potrivit bărbatului, obiectivul principal ISIS este atacul simultan în Germania, Franța și Anglia și afirmă că există foarte mulți teroriști în aceste țări care așteaptă ordin.

Sarfo a mai fost încarcerat pentru jaf în Germania. În închisoare bărbatul a cunoscut un jihadist care se ocupa cu recrutarea de militanți. Bărbatul spune că s-a simțit atras de ideologia extremistă din prima clipă. Astfel, imediat după eliberare, Sarfo a ajuns în Siria pretinzând că merge într-o acțiune umanitară și s-a alăturat teroriștilor. După patru zile în care a fost strict monitorizat chiar de un șef ISIS, Sarfo a trecut în rândul extremiștilor din orașul sirian Raqqa.harry sarfo.jpg3
Bărbatul povestește că a făcut clipuri de propagandă, a luat parte la executări cu sânge rece, atacuri zilnice, femei și copii uciși cu pietre și niciodată nu a fost de acord cu legea Shariei, legea islamică care prevede lapidarea în caz de adulter, amputarea membrelor pentru furt și executările ”infidelilor” printre altele.

După trei luni, Sarfo a fost trimis în Germania, pe motiv că organizația teroristă are nevoie de oameni în Europa pentru a plănui atacuri simultane și nu mai dorește ca recruții europeni să ajungă în Siria, ci să jure credință lui Allah și să aștepte ordinul de atac.

Harry Sarfo este acuzat de acte de terorism și își așteaptă sentința. Potrivit lui, organizația Stat Islamic dorește să ”pună sub același steag întreaga umanitate”.

sursă foto: dailymail.co.uk

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate