Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Statul care va fi dat în judecată prin lege de către victimele de la 11 septembrie

in Evenimente/Extern/Politic/Stiri online

Senatul american a votat în unanimitate o nouă lege care permite supraviețuitorilor și rudelor victimelor ucise în atentatele din 11 septembrie 2001, SUA, să acționeze în judecată guvernul Arabiei Saudite, considerat vinovat pentru atacul terorist.

Proiectul de lege „Justiție împotriva sponsorilor actului terorist” (JASTA) a iscat controverse în America și riscă o confruntare Senat-Casa Albă, care a amenințat cu veto. ‘‘Având în vedere preocupările pe care le-am exprimat, este greu de imaginat că președintele va semna această lege”, a declarat reporterilor Josh Earnest, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, potrivit Reuters.

Reprezentanții Arabiei Saudite neagă orice implicare în atacul terorist de la 11 septembrie și amenință că vor vinde active americane de până la 750 miliarde de dolari, ca represalii, dacă proiectul JASTA devine lege. Urmează ca proiectul de lege să fie examinat de Camera Reprezentanților SUA, unde niciun vot nu a fost încă programat.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate