Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Statul Islamic în pragul colapsului! Putin vrea să trimită 150.000 de soldați pentru A NIMICI ISIS

in Extern

Lovituri ale Rusiei, dar și campania occidentală împotriva teroriștilor au lăsat Statul Islamic în pragul colapsului, informează presa din Albion.

isis

Un expert în terorism, contactat de publicația Express, afirmă că în ultimul timp s-au înmulțit și dezertările din rândurile combatanților, astfel că Statul Islamic ar putea fi distrus în câteva ore.

Dr.Afzal Ashraf a mai spus că ISIS a exagerat prea mult propria putere militară, astfel că riposta internațională este prea puternică pentru capacitatea teroriștilor de a rezista.

Expertul a continuat și a declarat că dacă se va hotărî trimiterea de trupe de infanterie, Statul Islamic va dispărea în câteva ore.

„Acest stat ‘mitic’ va dispărea în câteva ore odată ce comunitatea internațională va decide să acționeze. Nu va dura mult până vor fi goniți, dacă nu din toată Siria, măcar din majoritatea teritoriilor. Se vor ascunde în orașe, dorind să profite de faptul că sunt înconjurați de cetățeni nevinovați. Dacă vor fi izolați, vor dispărea de la sine”, a spus acesta, citat de publicația engleză.

Pe lângă ofensiva rusă din Siria, ISIS se mai confruntă și cu un atac puternic al luptătorilor kurzi în nordul Irakului.

Aceeași sursă afirmă că Vladimir Putin se pregătește să trimită 150.000 de soldați pe teren pentru a cuceri „capitala” autoproclamatului Stat Islamic, orașul Raqqa. Acolo străzile sunt patrulate de mii de luptători înarmați.

„Este foarte clar că Rusia vrea să curețe vestul țării, să cucerească orașul Raqqa și toate resursele de gaz și petrol de lângă Palmira. Totul se transformă într-o cursă spre Raqqa, pentru a-i securiza câmpurile petroliere e nevoie să fie curățată regiunea de jihadiști”, afirmă sursa citată de Express.
sursa: activenews.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate