Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

STATUL ROMÂN înlocuieşte chiriile militarilor şi le pune la dispoziţie locuinţe de serviciu

in Stiri online

Statul va inlocui treptat compensarea chiriilor pentru militari si le va pune la dispozitie locuinte de serviciu. Pana la finalul anului urmeaza sa fie cumparate 158 de astfel de locuinte, a anuntat ministrul Apararii, Mihnea Motoc.

Motoc a declarat, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, ca in urma discutiilor cu specialistii din Ministerul Apararii s-a luat decizia punerii la dispozitie a unor locuinte de serviciu pentru militari si ca masura urmeaza sa inlocuiasca treptat compensarea chiriilor.

„Am gandit ca este mai logic, mai productiv si mai bine pentru bugetul nostru sa lansam un proces de inlocuire treptata a compensarii chiriilor cu punerea la dispozitie a unor locuinte de serviciu pentru militarii nostri. Este un element esential in cadrul a ceea ce numim calitatea vietii pentru personalul militar si deopotriva un element important pentru atractivitatea profesiei militare, posibilitatea de a avea astfel de locuinte.

Incepem anul acesta cu un pilot, cu o achizitie a unui numar mai limitat de locuinte. Cred ca esential este sa lansam procesul, sa aratam ca este fezabil, urmand ca pe o plaja de circa 10 ani sa ajungem la inlocuirea completa a resurselor destinate compensarii chiriilor prin construirea unui portofoliu suficient de locuinte la dispozitia cadrelor noastre”, a declarat ministrul Apararii.

Sursa: ziare.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate