Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Statul roman vrea sa dea micilor antreprenori finantari de peste 100 milioane de lei. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

in Stiri online

Ministerul Finantelor a anuntat marti ca perioada de depunere a cererilor pentru finantarea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca este 12-23 iunie, suma alocata fiind 106,3 milioane lei, potrivit incont.stirileprotv.ro

Schema de ajutor de stat presupune acordarea de granturi de la bugetul de stat in vederea investitiilor care creeaza noi locuri de munca.
”Obiectivul schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. 332/2014 il reprezinta dezvoltarea regionala prin sprijinirea investitiilor si crearea de noi locuri de munca, prin acoradrea de sume sub forma de granturi, de la bugetul de stat, precum cheltuieli eligibile de natura costurilor salariale”, se arata in comunicat.
Cererile de acord pentru finantare, insotite de documuntele justificative necesare in prima etapa de evaluare, se transmit prin posta sau curier, cu solicitarea confirmarii de primire, sau se depun la Registratura generala a Ministerului Finantelor, mentionandu-se pe plic ”Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr. 332/2014”.
”Ministerul Finantelor Publice finalizeaza prima etapa de evaluare a cererilor de acord pentru finantare in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data inchiderii sesiunii de depunere si publica pe site rezultatul procesului de selectie”, se arata in comunicat.
Pentru firmele selectate, ministerul finalizeaza a doua etapa de evaluare in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data la care intreaga documentatie este completa.
Cererile de acord pentru finantare inregistrate in afara perioadei 12-23 iunie 2017 se restituie firmelor, fara a fi luate in considerare ulterior in procesul de analiza conform incont.stirileprotv.ro
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate