Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Stiai ce trebuie sa faci in casa daca ai copil mic?

in Video

Copiii sunt extrem de curioşi, iar această dorinţă a lor de a cunoaşte ceva nou sau neobişnuit ar trebui să ne ţină mereu în alertă. Ei se pot urca pe mobilă sau pe aparate electrocasnice, acţiuni care se termină din păcate de multe ori în mod tragic. La fiecare două săptămâni, un copil este grav rănit când un televizor, un obiect de mobilier sau un aparat electrocasnic se prăbuşeşte peste el. Dar aceste tragedii pot fi prevenite! Acest videoclip ne prezintă câteva sfaturi utile şi la îndemâna oricui, care dacă sunt luate în seamă, pot salva viaţa unui copil. Fiecare părinte ar trebui să urmărească aceste imagini.

În încercarea lor de a explora zone necunoscute sau pentru că sunt atraşi de un lucru anume care se află la înălţime, cei mici au tendinţa de a se căţăra pe obiectele de mobilier. Riscul de accidentare este destul de mare deoarece obiectele de mobilier, chiar şi televizorul aşezat adesea pe comodă se pot prăbuşi prinzându-le dedesubt trupurile firave ale micuţilor.

Pentru a evita aceste situaţii nefericite trebuie să luăm câteva măsuri de siguranţă. Deoarece nu ne putem lipsi de mobilierul din camere, există câteva soluţii pe cât de simple, pe atât de eficiente. Cu ajutorul unor dibluri şi a unor cabluri din oţel care leagă obiectele de mobilier de perete vom avea siguranţa că acestea nu se vor mai prăbuşi peste copii. Chiar şi televizoarele pot fi „ancorate” cu ajutorul unor hamuri speciale, care odată instalate, vor elimina orice pericol.

Este necesar să luăm toate măsurile care se impun pentru a proteja vieţile copiilor noştri. O singură clipă de neatenţie e de ajuns pentru ca un accident cu efecte tragice să se întâmple şi după cum vedem, imaginile vorbesc de la sine.

Sursa: Youtube

Text: LiveBiz

 

Distribuie mai departe! 

Acest clip are potenţialul de a salva vieţile multor copii. Toată lumea ar trebui să-l vadă!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Video

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate