Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Stiati de ce Klaus si Carmen Johanis nu au copii?

in ShowBiz

In timpul campaniei electorale, contracandidatii lui Klaus Iohannis au tot spus ca acesta nu are copii, tocmai pentru ca ar fi fost implicat in trecut cu trafic de minori si nu si-ar fi dorit.

Adevarul este insa unul dramatic si a fost marturisit de doctorul Radu Urdea, prieten bun al familiei Iohannis.

„Ce as mai putea sa spun, desi aici nu stiu daca este chiar permis, fiind vorba de secretul profesional – devenirea profesionala si publica le-au fost umbrite in viata de un singur lucru, de absenta copiilor, pentru care au facut tot ce era medical posibil, initial in tara, dupa aceea in strainatate. Sa nu spuna cineva ca nu. Eu stiu, in fiecare perioada, dupa ceea ce stiintific si tehnologic era aici sau in Timisoara sau in tari. Au facut tot ceea s-a putut sa aiba copii”, a marturisit Radu Urdea pentru „Adevarul”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate