Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

STII SA-TI PASTREZI CALMUL?

in Diverse

Este cunoscut faptul ca cei mai multi dintre noi se sperie atunci cand cineva ne agreseaza cu un tir verbal. Din pacate, putini sunt acei care-si pastreaza calmul. Cum reusesc? Incearca sa urmezi cateva sfaturi !

Nu pleca ochii in podea! Persoana care te-a agresat verbal va fi convinsa ca a reusit sa te intimideze. Priveste-o drept in ochi ! O vei dezarma .

– Invit-o sa stea pe scaun! Ii vei taia ceva din sentimentul de superioritate.

– Spune-i politicos, cu o voce scazuta, sa-ti aduca mai multe argumente! O vei descumpani.

– Evita replicile dure! Nu-i da apa la moara, cum ar zice batranii. Risti sa se infurie si mai tare.

Nu-i raspunde la intrebarile tendentioase lasand sa se vada ca esti afectat! O vei incuraja si mai mult. De ce? Pentru ca este o dovada de vulnerabilitate din partea ta.

Intinde-i mana si propune-i sa faceti pace! O atitudine prietenoasa este cea mai potrivita intr-o astfel  de situatie jenanta, mai ales daca persoana agresiva face parte din anturajul tau.

-Nu schimba rolurile atunci cand adversarul s- a calmat ! Considera incidentul incheiat.

”Cel mai bun luptator nu este niciodata manios.” (Lao Zi)

”Calmul este leagănul puterii.” (Josiah Gilbert Holland)

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate