Strigător la CER! Fetiţă de 6 ani EXORCIZATĂ de părinţi pentru că ar fi fost vrăjitoare

in Articole
Loading...

Scene cu exorcizari terifiante, desprinse  parcă din filmele de groază, s-au derulat în familia unei fetiţe dintr-o suburbie a Londrei. Kevani Kanda avea doar 6 ani când a fost acuzată de întreaga familie că ar fi vrăjitoare

Din acel moment a inceput calvarul pentru micuţă. E a  fost chinuită groaznic, chiar de părinţii ei. Familia era convinsă că sufletul ei e posedat de un spirit malefic care trebuia eliberat din corpul ei. Fără să-şi dea seama ce i se întâmplă, micuţa a suferit în tăcere crezând că totul e pentru binele ei.

Se pare că fata era somnambulă din cauza unor traume suferite în copilărie, se manifesta neobişnuit de ciudat în timpul somnului. Speriaţi de reacţiile fetiţei, în loc să o ducă la medic pentru un tratament psihologic adecvat, părinţii au fost siguri că e ceva necurat, spiritual la mijloc.

Zis şi făcut. Cei doi au trecut la planul de măsuri antidemoni pentru a alunga spiritul malefic din sufletul copilei. Au chinuit-o luni de zile, au obligat-o să îndure foamea, violenţa repetată, ba chiar i-au aplicat supozitoare cu ardei iute.

Potrivit libertatea.ro, copila de doar şase ani a povestit într-un final totul poliţiştilor: „Nu am povestit nimănui, pentru că am considerat că ce mi se întâmplă este normal”.

Deşi ai crede că secolul 21 este secolul civilizaţiei extreme şi că Londra nu poate găzdui asemenea ciudăţenii, autorităţile londoneze trag un semnal de alarmă şi spun că tot mai mulţi copii suferă de abuzul părinţilor sau al rudelor.

Există chiar şi unele suburbii din Londra unde aceste tradiţii de exorcizare au rămas puternic înrădăcinate în mentalul social colectic. Autorităţile londoneze au mai amintit presei de un alt incident şocant din anul 2000. Atunci, o copilă de doar opt ani a decedat după ce a fost obligată să doarmă într-un sac cu resturi menajere. Familia o acuza că este „gazda” unui demon malefic.

Conform unui raport UNICEF, fenomenul macabru cunoaşte o creştere îngrijorătoare la nivel mondial. Victimele sunt copii cu vârste cuprinse între 6-20 de ani, consideraţi vrăjitori, într-o societate tradiţionalistă, în special în mediul rural.

Reprezentanţii organizaţiei au mai declarat că nu pot să elimine această credinţă, dar că vor concentra toate forţele pentru a împiedica repetarea unor astfel de abuzuri.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.