Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

SUA se pregătește de atac? Zeci de tancuri scoase la suprafață în Denver. Conspirația de pe lângă aeroportul Denver prinde contur| VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online

În Denver, SUA, tancurile au ieșit la suprafață ca ciupercile după ploaie. Un internaut a surprins imagini cu impresionantele ”mașini” de război care păreau așezate strategic ca la expoziție. Conspirația, potrivit căreia în subteranul aeroportului Denver ar exista o bază militară, prinde contur.

”Denver CO 9/21/2016. Crede cineva că asta e un motiv de panică?”, este mesajul care însoțește imaginile publicate pe Facebook de către Brandon Gray. Zeci de tancuri par că au ieșit peste noapte la suprafață de nicăieri în Denver, SUA. Momentul inedit a fost catalogat ca dovadă pentru teoria potrivit căreia în subteranul aeroportului din Denver au exista o bază militară secretă.denver

Aeroportul Internaţional din Denver (DYA) se întinde pe o arie vastă de aproximativ 137 de kilometri pătraţi, fiind din acest punct de vedere cel mai mare aeroport internaţional din SUA şi al doilea cel mai mare din lume, după aeroportul internaţional King Fahd din Arabia Saudită. Pentru construcția lui s-au cheltuit aproximativ 5 milioane de dolari, iar 5 clădiri au fost îngropate sub aeroport pe motiv că ar fi fost greșit proiectate.

În realitate, conspiraționiștii cred că autoritățile americane au construit o bază militară de amploare ascunsă chiar sub picioarele pasagerilor. Mai mult decât atât, inițiatorii proiectului militar ar face parte din gruparea Iluminati, iar pe lângă dotările militare, în subteranul aeroportului ar exista un adevărat oraș unde mai marii Americii să se retragă în caz de pericol.

În conformitate cu anumite rapoarte de investigare – printre care la loc de frunte se afla acela al fostului Guvernator al statului Minnesota, Jesse Ventura -, oraşul subteran care se află sub aeroportul din Denver ar fi conectat cu alte baze militare secrete subterane, aflate în alte zone ale ţării, de aici și apariția tancurilor peste noapte la suprafață în Denver.

https://www.facebook.com/brandongray76/videos/10207337705943339/?__mref=message_bubble

sursa video: Facebook

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate