SUA se pregătește pentru un război serios împotriva Rusiei. NATO va cuceri Moscova cu ajutorul României

in Politic

Konstantin Sivkov, preşedintele Academiei pentru Probleme Geopolitice din Rusia,  a afimat pentru agenția de presă Sputnik că NATO va cuceri Moscova cu ajutorul României, informează Adevarul.

Conform celor spuse generalului Philip Breedlove, în cadrul unei vizite la Bucureşti,  decizia prin care echipamentele militare grele ar putea fi găzduite de România ar putea fi facută publică curând.

Potrivit lui Sivkov, această acțiune face parte dintr-o stategie mai amplă a NATO pentru a întări granițele estice. El mai crede că alianța se va folosi de acest armament greu pentru a cuceri Moscova.

“Slăbirea economică a Rusiei, pierderea centrului spiritual care a fost reprezentat de ideea comunistă şi alianţele europene cum ar fi Pactul de la Varşovia reprezintă probleme. Rusia pur şi simplu nu poate concura cu NATO şi aliaţii săi“. Situaţia de azi este mult mai rea decât în urmă cu jumătate de secol“, afirmă Sivkov.

Mai mult, Skikov susține ideea potrivit căreia SUA se pregătește pentru un război serios împotriva Rusiei, mai ales că politicienii americani că au comis mai multe crime,  lansând deja rachete în Iugoslavia și Irak.

„Politicienii americani au comis mai multe crime. Oare vor fi acuzaţi? Cum rămâne cu legea internaţională, cu ONU sau alte organizaţii? Fac ceva?“, întrebă Sivkov.

El mai susține că distrugerea armatei este singurul mod de a pedepi SUA pentru aceste crime.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*