Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

„Sunt RALUCA, „CURVA” de pe net. Când am fost mică mama…”

in Stiri online

Raluca Jensen este o femeie de 30 de ani care îşi creşte fetiţa singură şi care a reuşit să creeze mari controverse cu un articol postat pe blogul ei, intitulat ”Eu sunt Raluca, „curva” de pe net”. Femeia a fost jignită de multe ori de internauţi, deoarece îşi exprimă părerile pe Facebook fără reţineri, aşa că a decis să le dea o replică dură.

M-am născut pe 19 Martie 1986 într-un spital jegos din Drobeta Turnu Severin. Mama avea 17 ani, tata 27. Nu se iubeau (cel puțin așa mi-a spus mama) dar a rămas gravidă și bunica nu a vrut „să o facă de râs la vecini” așa că s-au căsătorit. Tata bea, mama lua bătaie. A durat un an după care s-au despărțit. Ura pe care o avea pe tata, a vărsat-o pe mine: „Eu te-am făcut, eu te omor! Trebuia să fac avort sau să te fi lăsat lu´ tac’tu…”.

După revoluție, mama a încercat să se stabilească în Italia, la sora ei. Aveam vreo 3 ani atunci. Nu mai țin minte cât am stat în Modena dar am învățat bine limba italiana atunci. Apoi ne-am întors acasă, în România. Tot atunci am fost dusă la o grădiniță „specială” din oraș pentru că eram considerată un copil foarte inteligent. Făceam teste IQ zilnic și totul se preda în limba franceză. Mama a plecat iar în Italia dar m-a lăsat cu bunica care nu prea înțelegea de ce trebuia să mă ducă la gradinița aia din capul orașului când putea la fel de bine să mă lase la grădinița din cartier. Aia a și făcut.

Eram o copilă foarte timidă. Nu mă mișcam de pe scaun dacă mergeam în vizită. Aveam o memorie extraordinară. Citeam o poezie o singură dată și apoi o știam. Era mai greu cu geografia. Și acum mă rătăcesc și nu înțeleg nimic. Îmi plăcea să mă joc elastic, țară țară vrem ostași și să îmi iau un preș pe care stăteam ore întregi la bancă cu păpușile. Luam bătaie de la copii uneori.

Nu suportam jocurile agresive și îmi era frică să mă urc în pom (odată am rămas acolo ore întregi) De la mama luam bătaie din orice. Stătea prost cu nervii. Era greu să mergi la discotecă noaptea și să te trezești dimineața sau să ai răbdare să faci lecțiile cu copilul. Îmi futea câte o palmă peste bot și aia era! Voilá educație! Parcă o și aud pe bunică-mea spunându-i: „Nu mai da mă mamă mă în ea…” atunci când mi-a curs sânge din nas de la inele ei de aur de pe degete.

Mama nu a lucrat în viața ei. Făcea bani cu drumurile la sârbi în care vindea benzină (parcă) sau avea iubit care o întreținea. Sau mai dădea bani împrumut și lua dublu. Chestii din astea. Muncă din asta la care nu trebuie să te trezești în fiecare dimineață și să te grăbești să mergi la serviciu.

La 12 ani (ai mei) ne-am mutat în Trelleborg, Suedia. Mama îl găsise pe John la nu știu ce prietenă. Nu era vorba de iubire aici… era vorba de acte. Bine, apoi cred că ea chiar s-a îndrăgostit de el. Au stat mulți ani împreună. Apoi el a înșelat-o și ea l-a găsit pe Mihai. Un libidinos din ăla obsedat de cum arată. Părul lung și corpul bronzat de la solar. Trăia pe ajutor social în Suedia dar mergea în vacanțe prin Thailanda. Își cântărea mâncarea pe care o mânca să nu cumva să facă burtică și ținea valiza cu haine pentru fetițele din Thailanda sub pat. Venea des pe la noi. Nu îl suportam. Adora să facă plajă în chiloți la noi pe balcon. Își strângea boxerii sub coaie până îi făcea chiloți tanga. Asta ca să nu cumva să se bronzeze nașpa. Mda…

La 14 ani alergam cu ziarele prin oraș să fac bani pentru a putea merge în vacanță cu echipa de baschet la care jucam. Toți făceam asta. A fost primul meu job.

Am terminat generala, am intrat la liceul economic și apoi, la 18 ani m-am mutat de acasă. Lucram ca asistentă medicală la un centru de bătrâni cu probleme psihice și mergeam cu o mașină la tot felul de alarme pe care le primeam noaptea. Bolnavi de cancer, bătrâni care aveau nevoie de ajutor sau tineri cu tot felul de boli sau probleme. În timpul ăsta studiam la facultatea de business development din Malmö. Schimbam 3 autobuze să ajung la ore.

La 21 de ani m-am îndrăgostit de Emilio. Ne-am mutat împreună și am făcut o fetiță care ne face viața mai frumoasă. La 25 de ani ne-am despărțit. Fetița avea 5 luni ia eu mă uitam în oglindă și uram faptul că ajunsesem exact ca mama. Singură cu un copil. Am rămas prietenă cu tatăl fetiței mele și duminica ne întâlnim mereu la cafea. Eu, el, Lianna și fratele ei, Leonel.

Am o viață normală. Dimineața mă trezesc, beau cafea și mănânc ceva. Apoi ascult muzică și fac curat. Îmi duc fetița în parc dacă sunt liberă și dacă nu, o duc la gradiniță. Merg la studio unde lucrez și mai ascult artiști și melodii noi. Fac câte un interviu pe Skype și programez interviuri pentru tot felul de artiști cu care lucrăm. Apoi merg acasă, gătesc și arunc gunoiul. Merg la autobuz, îmi iau fetița de la grădiniță, mâncăm și apoi o pregătesc să o las la grădinița de noapte sau la ta-su ca să pot să merg la al doilea job. Încep la ora 19.00 și termin la 04.00. Uneori dorm când ajung acasă… alteori nu. Câteodată adorm fără să vreau și altădată nu pot să dorm 2-3 zile la rând. Când sunt liberă citesc, mă joc cu fetița mea, scriu și beau vin roșu.

Sunt singură. Nu am surori, nu am frați. Nu am contact cu mama sau cu tata. Pe tata nu l-a interesat niciodată nimic de când s-a despărțit de mama. Mama m-a crescut împreună cu bunica. Bătăile și înjurăturile erau la ordinea zilei. „Proasto, curvo, toanto, handicapato, împuțito, nesimțito, posedato”. Asta m-a făcut să fiu imună la înjurături și cuvinte spuse aiurea de alții. Chiar nu îmi pasă.

Toată viața mea m-am uitat în oglindă și mi-am promis că nu o să fiu în viața mea ca mama. Nu o să depind niciodată de un bărbat. Nu o să mă încânte niciodată cadourile. Nu o să îmi lovesc niciodată copilul psihic sau fizic. Nu o să stau în viața mea aiurea, fără un job. Nu o să fac niciodată rău copilului meu. Nu o să fac niciodată rău cuiva.

M-am educat singură. Muzica și cărțile citite. Filmele, documentarele și persoanele din viața mea m-au învățat cum să fiu și cum să nu fiu.

Mă considerați curvă pentru că scriu pe Facebook despre mastrurbare, fantezii sexuale și s3x oral? Nu, nu sunt curvă. Nu am luat în viața mea bani pentru a suge p…. și bărbații cu care am ajuns în pat, în mașină sau în lift, erau bărbați pe care îi iubeam într-un fel sau altul. Mă considerați o mamă denaturată pentru că scriu „Muie PSD” pe pancarta fetiței mele? Nu, nu sunt. Eu nu am dat niciodată o palmă la fund copilului meu. Copilul meu nu este speriat cu „o să te bată dumnezeu”.

Copilul meu are mereu ce mânca şi foarte multe haine şi jucării. Copilul meu merge la dentist, se spală pe dinţi şi este spălat la fund când face c**a. Copilul meu merge în vacanţe. Copilul meu face sport şi bea lapte zilnic. Copilul meu merge la control anual la un doctor de familie şi este vaccinat când trebuie. Copilul meu învaţă despre corpul ei şi corpul unui băieţel deja de la grădiniţă.

Copilei mele nu îi este ruşine să vadă o femeie în pielea goală pentru că uneori ne facem duş împreună. Copilul meu mănâncă fructe, legume şi învaţă să scrie deşi are doar 5 ani. Copilul meu se uită la documentare despre planete şi animale. Copilul meu are program de somn de la 21.00 la 08.00 şi nu, nu se trezeşte noaptea. Copilul meu face pipi şi c**a la wc de când avea 3 ani. Copilul meu este luat în braţe zilnic, pupat, admirat şi respectat. Copilul meu a mers şi merge la proteste şi a fost învăţat să spună „FUCK YOU” şi să dea un şut în c***e oricărui băieţel care o trage de păr sau încearcă să o lovească. Fetiţa mea are doar 5 ani dar vă garantez că este mai sănătoasă (psihic şi fizic) decât mulţi dintre voi.

Trebuie să fii bolnav să ameninţi şi să înjuri o femeie care nu ţi-a făcut absolut nimic. Trebuie să fii bolnav să vrei să moară, să facă cancer, să fie violată ea şi fetiţa ei, să fie bătută sau alte porcării pe care le-aţi scris. Trebuie să fii bolnav să ameninţi cu Protecţia Copilului şi să nu vezi copiii desculţi sau fără haine din faţa ta. Trebuie să fii bolnav să nu laşi o femeie să se exprime cum vrea. Trebuie să fii bolnav să ai atâta ură, invidie şi prostie în tine. Trebuie să fii bolnav să te simţi ameninţat de mine… eu care nu am făcut rău nimănui, vreodată.

Asta sunt eu, Raluca Jensen. Liberă, independentă, vulgară, sensibilă, feminină, inteligentă, proastă, haioasă, nebună, iubitoare şi multe, multe altele. Sunt femeie, sunt mamă, sunt om. Greşesc, mă ridic, mă scutur şi merg mai departe. Vorbele voastre nu mă afectează. Vorbele voastre la adresa copilului meu mă afectează. Şi pentru asta o să continui să vă dau m**e, aşa cum stiu eu. Sensibil şi puternic. Exact ca o curvă”, a scris Raluca Jensen pe blogul ei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate