Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Suntem OTRĂVIȚI zilnic cu pastă de dinți. Citiți și minunați-vă de ce murim pe capete!

in Articole

Inainte de a parcurge acest articol, înarmați-va cu răbdare si citiți-l până la capăt. Veți afla lucruri cutremurătoare despre pasta de dinți cu fluor și ce provoacă această substanță în organismul uman, iar ceea ce este mai grav, toate aceste informații sunt publice însa nu sunt mediatizate. De ce? Răspunsul îl veți găsi mai jos.

In pasta de dinți pe care o folosiți majoritatea dintre voi, ingredientul de baza, este Fuorura de Sodiu, sau Fluorul, o substanța chimica despre care s-a vorbit îndelung, cum ca ar fi esențiala protejării danturii dumneavoastră împotriva cariilor. Primele studii care implicau efectele Fluorului asupra danturii s-au făcut in împrejurări cel putin suspecte, începând cu anul 1945, in Statele Unite.

In realitate Fluorul si Fluorura de Sodiu sunt substanțe considerate toxice si extrem de periculoase, din ele fabricându-se inclusiv produse precum otrava de soareci / sobolani, si un mare numar de pesticide si insecticide. Ce-ați zice dacă aflati că vă spălați dinții cu insecticide? Și încă din cele mai puternice! Printre primele aplicații ale fluorurii de sodiu era cea de insecticid, împotriva gândacilor de bucătărie, furnicilor, și a altor gângănii.

Iată eticheta unei cutii mai vechi de insecticid, în care substanța activă (în proporție de 95%) e fluorura de sodiu. Totodata vedeți ca scrie clar: „Atenție, fluorura de sodiu este otravă letală!”

fluorul-si-otrava-din-pasta-de-dinti-640x392

Nu vi se pare straniu că acum fiecare tub de pastă de dinți conține… fluorură de sodiu?

Poate că greșiseră producătorii de otravă atunci, pe vremuri, și fluorura de sodiu nu ar fi otrăvitoare. Dar ce surpriză, pe Wikipedia la fel scrie că-i otravă. Ba încă o doză de 5 grame poate omorî un om de 70 kg. Această substanță are un Ld50 de 52-200 mg/kg. Ca să amintesc cititorilor, Ld50 e o noțiune americană, pentru otrăvuri, care reprezintă doza de substanță la administrarea căreia mor 50% din animalele de laborator. E o cifră importantă, datorită ei în mâncare se pun o grămadă de otrăvuri, și nimeni nu moare dintr-o dată din cauza asta (ei știu câtă otravă nu-i letală).

Să revenim la fluorura de sodiu – toxicitatea e destul de mare, aproape la fel cu nicotina pură. Scepticii vor spune că această otravă se pune în pasta de dinți pentru a fi scuipată, nu ingerată. Dar cum vor explica scepticii faptul că în SUA apa se fluorizează – adica în apă se pune fluorură de sodiu, pentru ca oamenii să aibă… dinți sănătoși? Ori apa din apeductele americane e doar pentru clătirea gurii?

Efectul advers cel mai important in aceasta perioada este unul de natura spirituala: expunerea indelungata la Fluor creaza acumulari de Fluor si blocaje la nivelul glandei Pineale, o parte esențiala a corpului nostru infor-energetic pe care, acum mai mult decat niciodata o vrem libera, curata si in stare perfecta de functionare (informatii detaliate despre rolul energetic / spiritual al glandei Pineale sunt disponibile on-line).

Mai jos gasiti cateva argumente (insotite de sursa informațiilor), mult mai multe astfel de informații fiind disponibile pe internet.
Va invitam sa le cautați, sa le citiți si sa decideți singuri daca încă mai doriți sa folositi (si implicit sa va obligați copiii sa folosească) diferitele mărci renumite ale de pasta de dinți (nu le dam numele aici pentru a nu le face reclama, însa suntem convinși ca fiecare dintre voi le aveți pe etajera din fata oglinzii de la baie).

Pentru aceia care va intrebati deja: “Pai si cu ce sa ne spalam pe dinti ?” se gasesc pe piața paste de dinți fără fluor, cu Aloe Vera, propolis si menta

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate