Surprins de soțul amantei cu mâța-n sac! Alungat în chiloți în plină stradă

in Articole

Când eşti hotărât să ai o relaţie cu o femeie căsătorită, sunt o serie de factori pe care trebuie să îi iei în calcul. Trebuie să înțelegi că discreţia este principalul tău aliat. Este esențial să-ţi gestionezi vizitele în dormitorul conjugal al doamnei în funcţie de programul soţului, să nu insişti cu telefoanele şi sms-urile şi să fii mereu cu ochii-n patru. Urci în apartamentul amantei, stai cât stai, dar nu uita că trebuie să mai și pleci, pentru că soțul se întoarce acasă şi poţi să dai nas în nas cu el.

Asta a pățit in aceste zile un tânăr bucureștean care, înfierbântat la culme de amanta, a uitat de faptul ca sotul acesteia ar putea sa vina in orice moment acasa. A fost prins „cu mata-n sac” , sau mai bine zis „scoasa din sac” si aruncat in plina strada, ca sa se-nvete minte.

dezbracat-pe-strada-2

Fotoreporterii de la clikc.ro l-au descoperit si l-au fotografiat, in zona Pietei Obor din capitala, dezbrăcat aproape complet, doar cu o pereche de boxeri, ce-i ascundeau „mâța”.

El s-a odihnit pret de cateva minute pe o bordura, apoi nestingherit de privirile si zâmbetele celor din jur, a plecat către o gura de metrou.

dezbracat-pe-strada

Iata-l in imaginile de mai jos surprins de fotoreporterii de la Click.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.