Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Surpriza printre copiii vedetelor. Ce nota a luat fiica lui Mugur Mihaescu la BAC

in ShowBiz

Celebrul actor de comedie Mugur Mihăescu radiază de fericire. Fiica sa, Ivona, se numără printre copiii de vedetă care au dat Bacalaureatul.

Spre satisfacţia tatălui său, Ivona a reuşit să le dea clasă tuturor după ce a obţinut o medie aproape de perfecţiune. Mai precis, Ivona a luat 9.95 la examentul maturitaţii.

Ivona a absolvit unul dintre cele mai bune licee din Bucureşti, ”Gheorghe Lazăr” şi cel mai probabil va da la Facultatea de Medicină. „Acum patru ani, vedeam listele cu media 9.95 la Evaluarea Naţională. Azi, văd listele de Bacalaureat cu aceeaşi medie. 9.95”, a postat Ivona mândră pe Facebook după ce a văzut rezultatul.

Mugur Mihăescu a mărturisit anul trecut cât de mândru este de fiica sa. De altfel, are şi cu ce, căci Ivona a devenit o tânără extrem de frumoasă, care face senzaţie oriunde merge. Aceasta este şi îndrăgostită şi îşi postează mereu fotografii cu iubitul său. Sursa: Cancan.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate