Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Suspecţi de braconaj, „vânaţi” de poliţişti!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Poliţiştii din Prahova, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au ridicat, n urma unor percheziții efectuate, la persoane bănuite de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, 14 arme de vânătoare și un revolver, 436 de cartușe, peste 300 kg de carne și preparate din carne de vânat și 50 de trofee.

   Cinci percheziţii au fost la locuințe din comuna Măneciu, una la o locuință din Blejoi și una la sediul unei societăți comerciale din comuna Izvoarele, informează un comunicat al Poliţiei Române.

   „Din cercetări a reieșit că, începând cu luna decembrie a anului trecut, persoanele în cauză, deţinători autorizaţi de arme de vânătoare, ar fi efectuat mai multe acte de braconaj cinegetic pe fonduri de vânătoare din Prahova. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 14 arme de vânătoare și un revolver, precum și 436 de cartușe, 5 stații de emisie recepție și o zgardă GPS pentru câine de vânătoare. De asemenea, au fost ridicate peste 300 de kg. de carne și preparate din carne de vânat, 20 de trofee de cervide, 30 de trofee de mistreț (maxilare și colți) și 6 blănuri de animale sălbatice„, precizează acelaşi comunicat.

   Persoanele vizate, patru la număr, au fost aduse la sediul poliţiei şi audiate. Acţiunea poliţiştilor prahiveni a fost făcută cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, la ea participând şi efective ale jandarmilor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate