Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Suspecţi de trafic cu droguri, prinşi la Cluj

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Două kilograme de cannabis, mai multe plicuri cu substanţe psihoactive, un pistol şi dume de bani în lei şi euro, au fost confiscate poliţiştii şi procurorii clujeni, în urma a şapte percheziții la persoane suspectate de trafic de droguri.

   La data de 1 martie, poliţiştii și procurorii au efectuat şapte percheziţii în localităţile Turda şi Floreşti, la domiciliile unor persoanelor suspectate de trafic de droguri. Membrii grupării sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 50 de ani, şi ar fi procurat, în perioada 2015-2017, din Spania, prin intermediul unei societăţi de curierat, droguri de risc, pe care le-ar fi comercializat, informează un comunicat al Poliţiei Române. .

   În urma percheziţiilor, au fost ridicate 2 kg de cannabis, 25 de plicuri cu substanţe psihoactive pulverulente, şase plicuri cu substanţe psihoactive vegetale, 155 de plicuri cu urme de substanţe psihoactive vegetale, două cântare, un pistol, şi sume de bani în valoare de 13.300 de lei şi 615 euro. De asemenea, au fost puse în aplicare 7 mandate de aducere şi au fost citate, în calitate de martor, 35 de persoane.

   Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuare de operaţiuni cu substanţe psihoactive. (foto: politiaromana.ro)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web