Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Sute de români se află într-o situație disperată! Mincitorii români, trimiși în Olanda de o firmă italiană, nu au mai fost plătiti de două luni și mor de foame

in Extern

200 de români se află într-o situație cu adevărat disperată după ce nu au mai fost plătiți din luna august, în Olanda, acolo unde lucrează ca muncitori detașați, a relatat astăzi siteul stirileprotv.ro.

Românii, care sunt majoritatea din județul Tulcea, nu au mai fost plătiți deoarece autoritățile olandeze au descoperit că cei 200 de muncitori nu au permisul A1, un permis special care ar fi trebuit eliberat de autoritățile române, permis obligatoriu pentru muncitorii detașați în străinătate, scrie radioresita.ro

Situația este cu atât mai complicată cu cât compania care i-a angajat pe români este din Sicilia și nu a reușit să obțină acest permis încă. Românii s-au revoltat și acum au blocat intrarea în fabrica din orașul Sluiskil, acolo unde au fost detașați pentru a construi o instalație de producere a îngășămintelor agricole.

Românii protestează sub supravegherea poliției locale și așteaptă ca angajatorul italian să rezolve situația din cauza căreia nu au mai fost plătiți de două luni.

Presa olandeză a relatat ieri că în fabrica lucrează aproximativ 600 de muncitori dar se pare că doar românii se confruntă cu problema salariilor neplătite. De asemenea jurnaliștii olandezi suspectează că firma italiană care i-a angajat pe români și apoi i-a detașat în Olanda, ar fi în stare de faliment.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate