Tabără de refugiaţi din Franta a fost incendiată imediat după atacurile teroriste din Paris

in Extern

Apar primele repercursiuni după seria de atacuri teroriste din Paris. O tabără de refugiaţi din Calais a fost incendiată, mai multe maşini de pompieri fiind văute la faţa locului.

incendiu-tabara-migranti-refugiati-calais-001

În atacurile teroriste din Franţa au murit cel puţin 140 de persoane, martorii povestind că unii atacatori au fost văzuţi strigând Allah Akbar.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut un apel către statul roman, imediat după atacurile din Paris, “să nu accepte cote de refugiaţi musulmani”

Citeste si: Parca este o zi blestemata pentru Franta. O noua tragedie s-a petrecut in urma cu putin timp

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.