Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tanara buna de maritat. Pentru a fi acceptata in familia viitorului sot, o tanara a fost supusa la munci greu de acceptat

in Video

Un clip postat de câteva luni pe internet, în care o tânăra este supusa la o munca greu de acceptat pentru fetele de vârsta ei a stârnit numeroase controverse, în rândul femeilor. Majoritatea sunt de părere ca ceea ce face ea este o munca specifica bărbaților si nicidecum femeilor.

In clip tânăra da dovada de o hărnicie exagerata. Pentru a fi acceptata in familia viitorului sot, aceasta a fost supusa la o munca greu de acceptat pentru tinerele de vârsta ei. A strâns cu furca toata iarba cosita de pe o pășune, ca mai apoi sa o încarce singura într-o remorcă. Isprava ei cu siguranța ar stârni admirația si in același timp invidia multor bărbați.

Clipul a fost postat pe Facebook in urma cu câteva luni, acumulând peste 10 000 milioane de vizualizări.

Urmăriți mai jos acest clip, l-am numit noi cu  ” tânăra buna de măritat„.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/video.php?v=980150852018751″ width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Video

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate