Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tanarul care s-a rasculat impotriva actualei clase politice face declaratii transante: „Vor face tot mai mult rău țării și nouă românilor pentru că vor constata că suntem toleranți și mult prea răbdători”

in Stiri online

Sebastian Popescu, tânărul care s-a răsculat împotriva actualei clase politice cu scopul de a o ”pensiona„ anticipat, are curajul să pună punctul pe ”i„ și să spună ceea ce actualii conducători evită de teamă să nu piardă voturi. În realitate românii preferă doar să se vaiete, să se plângă, când li se oferă șansa să se implice ca să schimbe lucrurile invocă ”lipsa de timp”, spun că nu îi interesează și așteaptă să li se dea, să muncească alții pentru ei.

Dacă românii nu ar fi indolenți și nepăsători cu propria lor țară și nu ar mai uita așa rapid hoțiile politicienilor, România ar fi cu adevărat a șaptea țară din UE, este de părere Sebastian Popescu.

Tânărul s-a săturat să stea cu mâinile în sân și să vadă cum țara în care s-a născut este distrusă zi de zi de actualii conducători. În timp ce alți români de vârsta lui au alte preocupări care le consumă mult timp, el preferă să construiască proiectul care va revoluționa România.

”De fel sunt o persoană optimistă și altruistă. Nu îmi plac oamenii care tot timpul se plâng de viața grea dar în același timp nu fac nimic pentru a o schimba. Peste tot pe unde merg aud mulți români spunând cât de dezamăgiți sunt de actuala clasă politică și că nu mai au încredere în politicieni. Dar în același timp, dacă le povestesc de Noua Românie și îi invit să se alăture proiectului, încep să invoce lipsa de timp și spun că nu îi interesează politica. Apoi încep să fie extrem de negativiști spunând că NIMIC nu se poate SCHIMBA, că suntem terminați. Am ajuns la trista concluzie că românii sunt mult prea indolenți, efectiv refuză să ia atitudine, să se implice, să construiască ceva. Preferă doar să se victimizeze, să se plângă că nu le ajung banii, că nu au loc de muncă, că nimeni nu îi ajută și că nu îi bagă în seamă. Noua Românie îi bagă în seamă pe români și le oferă o șansă unică de a construi ceva pentru ei. Îi invit pe toți românii, în special pe cei tineri să nu mai stea nepăsători pe margine, să vină în proiectul Noua Românie și împreună să schimbăm țara în bine. Dacă suntem în continuare naivi și sperăm că actualii politicieni vor fura mai puțin și vor schimba țara, ne înșelăm amarnic. Vor face tot mai mult rău țării și nouă românilor pentru că vor constata că suntem toleranți și mult prea răbdători”, a declarat Sebastian Popescu, Preeșdintele PNR, pentru expunere.com.

Noua Românie a fost fondat în urmă cu un an de zile de Sebastian Popescu alături de Cosmin Grancea, Dan Truția și Cristian Drăghiceanu. Cei patru membri fondatori nu au mai fost înscriși în alt partid politic și au fondat Noua Românie cu scopul de a oferi românilor o alternativă la actuala clasă politică. Și ei s-au săturat de ce se întâmplă în România și au decis să ia atitudine, să se implice și să construiască.

Întrebat de redactorul expunere.com cine se află în ”spatele” proiectului Noua Românie și cine în finanțează, Sebastian Popescu a răspuns clar și la obiect: În spatele nostru, al proiectului Noua Românie se află MUNCA, un volum foarte mare de muncă, dublat de mult entuziasm și o dorință uriașă de schimbare. Cine ne finanțează??? Nimeni nu ne finanțează. Singurii bani pe care îi avem vin din cotizațiile membrilor, 5 lei lunar și donațiile făcute de membrii care vor și pot să depună diferite sume de bani în contul PNR.

Sursa: onlinepeulita.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate