Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tara asta nu are nevoie de zile de doliu! Țara asta are nevoie de legi stricte pentru construcții și autorizări si de oameni corecți

in Evenimente

Bănicioiu, Arafat, Ponta, Dragnea, Iohanis, țara asta nu are nevoie de zile de doliu, băi, nebunilor! Doliul nu îi va aduce înapoi pe acei copii. Țara asta are nevoie de legi stricte pentru construcții și autorizări. Și de oameni corecți care să nu ia șpagă și să se uite în altă parte.

club-colectiv-incendiu-centru-vechi-8_1-465x390

Patriarhule Daniel: țara asta are nevoie de mai multe spitale, și nu de catedrale. Nebunule!

Opreo, generale, izmenarule, cocalarule: mă intreb ce căutai tu acolo și cum ai ajuns atât de repede fără să mai omori un polițist pe motocicletă, nebunule.

Voi vă dați seama că au fost atentate teroriste cu mai puține victime? În țara asta e de prisos să vină cineva să organizeze un astfel de atentat, ne aruncăm în aer singuri.

Vinovați de tragedia produsă azi-noapte, în care au murit 27 tineri și au fost răniți alți 155, sunt:

Cei care au organizat deschiderea concertului rock cu focuri de artificii. Acest gen de organizare iresponsabilă te poate duce cu gândul chiar și la o premeditare. Să aduni 500 de oameni și să le dai foc, fără a le asigura posibiltatea evacuării, ori sa detoneze un terorist o bombă acolo – tot aia e.

Primăria este și ea vinovată – nu trebuia să dea autorizație pentru așa ceva. Se știa că sala este antifonată cu materiale care iau foc imediat.

Pe patroni nici nu îl mai amintim – sperăm că s-au predat deja la poliție, fără să-i cheme nimeni.

Ministerul de Interne, cel care a aprobat folosirea sălii din punct de vedere al siguranței cetățenilor prin inspectorii de la ISU, respectiv pompieri (asta dacă au existat aprobările; dacă nu, îi mai enumerăm o dată la vinovați pe cei de mai sus). Sala nu se putea folosi la concerte, unde se adună mulți oameni, deoarece avea o singură ieșire, și aia mică, iar perețiiși tavanul erau căptușiți cu burete și plăci expendat care se aprind imediat. Vinovat este, ierarhic și moral, și generalul Gabriel Oprea, care îi subordoneaza pe cei vinovați și care a cultivat practica ilegalităților în Ministerul de Interne de la cel mai înalt nivel.

La nevinovați, amintim:

Aproape 30 de morți și 150 de răniți au blocat spitalele din București. Nu mai erau locuri, iar răniții au fost duși la spitale din jurul Capitalei. Bine că o să avem catedrală – deci încă un nevinovat pe listă: BOR.

UPDATE Cititorul Acf Claudiu are o variantă și mai bună: “Cum cine e vinovat? Halloween-ul, desigur! Nicidecum faptul ca ditamai dugheana functiona fara autorizatie ISU sau faptul ca niste retarzi au facut foc de artificii in interior sau ca autoritatile functioneaza exclusiv cu spaga!”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate