Tara care interzice vanzarea masinilor Volkswagen. Ce se intampla cu masinile care circula deja pe strazi

in Extern

Elvetia a interzis temporar vanzarea tuturor masinilor Volkswagen din categoria „Euro5”, printre care s-ar numara autoturismele cu dispozitive montate pentru a pacali testele de emisii de noxe.

 

nterdictia este valabila doar pentru masinile care inca nu au fost inregistrate sau care nu au fost inca vandute, ceea ce inseamna ca posesorii de autoturisme Volkswagen au voie sa circule in mod obisnuit, fara nicio restrictie.

11215848_10153272815677266_7569490540496802897_n

Volkswagen are un nou sef

Matthias Mueller a fost desemnat director executiv al concernului german.

„Matthias Mueller are puternice calitati strategice, corporative si sociale„, a afirmat presedintele Board-ului de supervizare, Berthold Huber, intr-o conferinta de presa. „Apreciem abordarea lui critica si constructiva”, a adaugat Huber.

Matthias Mueller, in varsta de 62 de ani, a condus divizia Porsche in ultimii patru ani. El a promis ca va recastiga increderea publicului si ca va schimba modul in care este condus gigantul auto.

Alegerea sa in functie vine dupa ce miercuri fostul presedinte, Martin Winterkorn, si-a prezentat demisia. Portofoliul Volkswagen, cel mai mare producator auto din lume, este format din 12 marci, printre care automobilele VW, Lamborghini, Skoda, Seat, Bentley, Audi si Bugatti, dar si camioanele MAN si Scania.

Winterkorn a declarat ca demisioneaza pentru a-si asuma ‘deplina responsabilitate’ pentru scandalul care a afectat compania germana. Cel mai mare producator auto din lume vrea ‘un nou inceput credibil’ si regreta profund scandalul precum si pierderea increderii clientilor, a afirmat seful Board-ului de supervizare, Berthold Huber.

Compania a recunoscut ca a trisat in timpul testelor ce stabilesc emisiile de noxe din Statele Unite.

A folosit in acest scop un soft care este instalat pe aproape 11 milioane de masini din toata lumea. Dupa aceasta dezvaluire, Elvetia a interzis temporar comercializarea modelelor diesel vizate de suspiciuni.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.