”Țara din noi” un cântec pentru toți românii care sunt plecați departe de țara loregrea -VIDEO

in Video

Un videoclip al folkistului sătmărean George Negrea a devenit viral pe Facebook și Youtube pentru mesajul destinat românilor din DIASPORA.

Videoclipul piesei ”Țara din noi” a strâns mii de like-uri și share-uri pe Facebook și a făcut mii de vizualizări pe Youtube.

George Negrea a declarat pentru Vocea Transilvaniei că ”Țara din noi” este ”un cântec pentru toți românii care sunt plecați departe de țara lor, dar țara a rămas vie în ei. Inima României bate puternic în lume acolo unde orice român se gândește la țara lui!”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*