Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Țara orașelor fantomă în care ar încăpea lejer toată populația României

in Turism

Cel mai mare oraş-fantomă este Kangbashi, aflat în Mongolia Interioară, care fost construit într-o perioadă de intensa dezvoltare a sectorului minier. Da, ne referim la China, ţara cu cea mai numeroasă populaţie de pe planetă.

O serie de blocuri sunt neterminate, deoarece dezvoltatorul a plecat, lăsand finalizarea proiectului ”în aer”. Guvernul local încearcă de ani buni să găsească clienţi, iar de anul trecut s-a trecut la un nou plan: cel al certificatelor de schimb imobiliar, informează Forbes. Aceste certificate se dau drept despăgubire celor cărora le-au fost revendicate locuinţele de către Guvern. Conform ultimelor informaţii oficiale, numărul locuinţelor goale depăşeşte 50 de milioane.

Mai nou, oraşele fantomă au devenit un punct de atracţie pentru turiştii care işi doresc să vadă cu ochii lor, pentru a se convinge. Aşadar, se mai întâmplă ca străzile şi pieţele să prindă viaţă, deocamdată doar datorită turiştilor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Turism

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate