Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Țara unde și cerșetorii sunt bogați. 28.000 de dolari profit într-o lună

in Evenimente/Extern/Stiri online

În ultima perioadă autoritățile din Dubai au făcut mai multe razii în vederea detectării cetățenilor aflați ilegal pe teritoriul țării. Potrivit Gulf News, de la începutul anului, au fost verificați 59 de cerșetori, cei mai mulți fiind persoane cu viză de turist, în vigoare, și care se folosesc de facilitățile acesteia pentru a cerși pe străzile celui mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite.

Printre ei și un bărbat a cărui identitate nu este dezvăluită, care activa pe lângă moschei și care câștiga din cerșit 28.000 de dolari, lunar.
Pe fondul bogăției, Dubai reprezintă punctul de lux al cerșitului pentru multe rețele de trafic.
Anul trecut, a devenit viral pe internet un video în care un cerșetor este pregătit chiar și cu POS pentru cazurile în care „omul bun” nu are mărunțis la el.

sursa video:i.simpalsmedia.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate