Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Țara unde vor fi aplicate cele mai dure măsuri împotriva islamului: ”Nu vom mai finanța lumea și oamenii pe care nu îi vrem aici”

in Evenimente/Extern/Politic/Stiri online

Dacă în urma valului de atentate teroriste din Europa, liderii UE au elaborat o strategie antiterorism și fiecare stat în parte a aplicat măsuri care să nu treacă limitele rasismului, Olanda anunță un plan radical de eliminare a procesului de islamizare.

Sub denumirea ”Olanda este din nou a noastră”, liderul partidului de extremă dreaptă PVV, Geert Wilders, a făcut public un document de o singură pagină cu măsurile pe care intenționează să le aplice pentru a eradica islamul din Olanda. geert wilders

Politicianul, unul dintre cei mai controversați din Olanda, dar și favorit în sondaje pentru următoarele alegeri prezidențiale, dorește să închidă absolut toate instituțiile care au legătură cu musulmanii, moschee, școli, organizații și să interzică Coranul pe tot teritoriul Olandei. De asemenea, Geert Wilders anunță că intenționează să deporteze toți musulmanii și să închidă granițele tuturor cetățenilor partizani ai islamului.

”Olanda trebuie să fie din nou a noastră. Nu dorim să mai finanțăm lumea și oamenii pe care nu îi dorim aici”, a explicat politicianul în cadrul unei emisiuni tv a postului național NOS, adăugând că nu exclude posibilitatea de a urma exemplul Marii Britanii în ceea ce privește apartenența la Uniunea Europeană.

Potrivit sondajelor, partidul de extremă dreaptă PVV, este partidul în care cetățenii olandezi au cea mai mare încredere. Cu toate acestea, analiștii sunt de părere că Geert Wilders nu va ajunge niciodată la guvernare pentru că niciun alt partid politic din Olanda nu dorește să facă coaliție cu PVV.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate