Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Târg de joburi la Suceava. Un bărbat care a lucrat doar la cules de mere până la 35 de ani vrea minim 1.500 de lei net, iar o absolventă de drept e dispusă să muncească şi pentru 500 de lei pe lună

in Stiri online

Zilierii vin cu pretenţii mari la târgurile de joburi din România.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată vineri de AJOFM Suceava, în oraşele Suceava, Rădăuţi, Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc, a fost scena unei situaţii insolite. Potrivit Monitorul de Suceava, un bărbat din Cacica, în vârstă de 35 de ani, care a recunoscut că nu a lucrat niciodată, cu excepţia unor slujbe ocazionale, de 2-3 luni, în Germania, la cules mere, a spus că nu se angajează decât pentru un salariu net de cel puţin 1.500 de lei.

Omul nu are nicio calificare, dar nu acceptă decât un serviciu ”cu un salariu mai bunişor, minim 15 milioane în mână”. În schimb, o absolventă de drept e dispusă să muncească şi pentru 500 de lei pe lună. În domeniul meu, nu m-ar interesa neapărat să am un salariu mai mare, având vedere că nu am experienţă deloc şi mai am mult de învăţat”, spune tânăra, care nu este la primul job.

Angajatorii din judeţ se plâng că găsescu cu greu mână de lucru, deşi oferă chiar şi 1.500 de lei net muncitorilor necalificaţi. Mai multe detalii, pe Monitorul de Suceava.

Sursa: Instagram

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate