Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tarile din Europa care ofera cele mai mari beneficii pentru refugiati. Cine ofera ajutor de 1.100 de euro pe luna

in Evenimente

Ce vor primi imigrantii, odata ajunsi in statele UE? Este cu adevarat sistemul german de asistenta sociala mai avantajos? O analiza Reuters incearca sa dea un raspuns.

12004715_10153258870987266_5116328399483490520_n

 

Reuters a comparat drepturile si beneficiile pe care le pot primi refugiatii in tarile Europei, incercand sa explice de ce unele state sunt mai “cautate” de imigranti decat altele. Iata ce pot primi refugiatii in fiecare tara scrie stirileprotv.ro

AUSTRIA
50 de euro/luna pentru persoanele cazate in centrele de refugiati plus masa sau alocatii de hrana de 5 euro/zi. Pentru cei care si-au gasit un domicliu, 120 euro/persoana sau 240/familie pentru chirie, 210 euro/luna pentru mancare si cheltuieli, 150 euro/an pentru haine, 200 euro/an pentru rechizite pentru familiile cu copii. De asemenea, odata cu primirea dreptului de azil, refugiatii beneficiaza si de permisul de munca. Conditiile variaza de la o regiune la alta, acestea fiind beneficiile acordate in Viena.

61719111

BELGIA
7,4 euro/persoana pentru persoanele cazate in centrele de refugiati; daca presteaza munca in aceste centre, pot primi pana la 185 euro/luna. Dupa 6 luni pot aplica pentru un permis de munca, care se acorda si in cazul aprobarii cererii de azil.

BULGARIA
Odata admisa cererea de azil, refugiatii primesc aceleasi drepturi precum cetatenii, afara de cel de vot.

CEHIA
15 euro pe luna pentru persoanele cazate in centrele de refugiati; dupa primirea dreptului de azil, beneficii sociale similare identice cu cele pentru cetatenii cehi si sprijin financiar pentru calificarea profesional, dar dreptul de munca se primeste abia la un an dupa depunerea cererii.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate