Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tatăl teroristului ISIS din Orlando: Mi-aș fi dorit să-l fi prins eu

in Evenimente/Extern/Stiri online

Cercetările în cazul lui Omar Mateen, autorul masacrului din Orlando continuă. Potrivit autorităților, bărbatul cunoscut ca fiind un individ extrem de agresiv, inclusiv cu familia, în timpul atacului asupra oamenilor din localul gay Pulse a dat și câteva telefoane. Unul a fost făcut ca apel de urgență la 911 unde a jurat credință grupării teroriste Stat Islamic, un al doilea apel a vizat un prieten de la care și-a luat adio, iar ultimul telefon a fost dat la postul News 13 din Orlando, afiliat CNN, pentru a anunța că el este autorul masacrului din Orlando și o face din dragoste pentru ISIS.

Eu sunt atacatorul. Eu sunt. Eu sunt atacatorul. Eu am făcut-o pentru ISIS. Eu am făcut-o pentru Statul Islamic„, au fost cuvintele teroristului Omar Mateen, potrivit CNN. 49 de persoane au murit și alte zeci au fost rănite după ce bărbatul, a deschis focul în barul gay din Orlando. America a declarat doliu, în locul tragediei sute de oameni au venit să aprindă o lumânare în memoria celor uciși.

Pe de altă parte, Seddique Mateen, tatăl atacatorului, se declară împotriva terorismului și spune că și-ar fi dorit să își fi prins el fiul și avertizează tinerii să nu pice în capcana terorismului. „Mi-aș fi dorit să-l fi prins eu. Aș fi sunat autoritățile și l-aș fi predat lor. Mi-aș fi dorit să nu fim aici. Dacă aș fi putut face ceva, acum încă îl aveam pe fiul meu, așa cum îi aveau și oamenii aceștia pe fiii lor. El a sunat și a spus că susține gruparea teroristă. Vreau să le transmit tinerilor să nu cadă în capcana grupului criminal. Ei sunt împotriva familiei, împotriva comunității și a religiei”.

Investigațiile în cazul atacului continuă. Se bănuiește că soția teroristului a știut de planurile de atac ale soțului. Femeia a fost audiată de mai multe ori și se pare că aceasta deține informații importante ce privesc gruparea teroristă Stat Islamic. Tânăra a refuzat în primă instanță să vorbească, dar se pare că acum colaborează cu FBI.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate