Te-a oprit vreun poliţist pe stradă să îţi ceară PORTOFELUL sau TELEFONUL? Sună imediat la 112!

in Evenimente

Hoţi DEGHIZAŢI în POLIŢIŞTI au prăduit zeci de persoane de portofele, telefoane mobile şi laptopuri

Hotii nu doar ca nu mai au frica de politisti, ba chiar se dau drept oameni ai legii ca să fure mai uşor. Îşi păcălesc vicitmele cu insigne false şi descinderi regizate. Aşa reuşesc să fure de la portofele şi telefoane până la laptopuri şi televizoare.

politist2_00467800

Cel mai recent fals poliţist descoperit este un barbat de 38 de ani, autointitulat Chinezu’. Hoţul a găsit o metodă nouă şi sigură de a fura telefoane mobile fără a se chinui prea mult. A avut nevoie doar de o insignă falsă de poliţist şi câţiva adolescenţi naivi, potrivit RomâniaTV.

Scenariul era destul de simplu. Falsul poliţist îşi alegea victimele din rândul adolescenţilor. Ulterior, el scoatea o legitimaţie falsă, le spunea că este de la poliţie şi că trebuie să le verifice telefoanele. Într-un final, acesta fugea cu tot cu bunurile primite.

Alţi hoţi au mers cu joaca de-a poliţiştii chiar mai departe de atât. Trei bărbaţi din Ilfov au ochit mai mulţi cetăţeni străini şi au înscenat câteva percheziţii. Victimele erau cetăţeni străini, care nici nu cunoşteau prea bine limba română şi care chiar au crezut că televizoarele şi calculatoarele din casa lor erau de fapt furate. Cel puţin aşa le-au spus falşii poliţişti mascaţi în momentul percheziţiilor. Adevărul a ieşit la iveală după câteva luni, când cei trei bărbaţi au fost arestaţi.

Poliţiştii avertizează că nu oricine are dreptul să vă ceară actele sau telefonul, aşa că ar fi bine să verificaţi cu atenţie insigna care vă este arătată.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*