Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Te-ai decis să devii mai generos? Nu o face ca să ți se întoarcă fapta. Cine are milă de sărac împrumută pe Dumnezeu

in Video

Lumea se îndreaptă către globalizare. Cred că s-a produs deja. Trăim în satul lui Marshall McLuhan, un sat în care din păcate, vorbim fără să comunicăm, avem relații fără să iubim, auzim fără să ascultăm. Suntem uneori ca apa fără cele 2 molecule de hidrogen, ca lumânarea fără foc sau ca oglinda fără partea aurită din spatele geamului: lipsiți de substanță. A plecat din societatea noastră odată cu Dumnezeu. L-am gonit și pe El.

De aceea nici nu mai dăruim. Nu îl iubim nici pe Dumnezeu, nici pe semeni. Uităm că atunci când dăruim îl împrumutăm de fapt pe El. Sau poate că nu uităm. Poate că avem impresia că El nu există. Clipul de mai jos arată că uneori El poate face și minuni.

Te-ai decis să devii mai generos? Nu o face ca să ți se întoarcă fapta. Fă-o pentru cei din jur, pentru Dumnezeu.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Video

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate