Tehnica de supravietuire utila si simpla! Cum să faci FOCUL dintr-o PORTOCALĂ!

in Video

Pare greu de crezut că o portocală te poate ajuta să…faci focul. Totuşi, un tânăr din Minnesota ne arată că se poate.

Bărbatul ne arată o tehnică de supravieţuire extrem de utilă şi de simplă. Ai nevoie de o portocală, o piatră şi un băţ. Apoi pui piatra în portocală şi roteşti băţul până când apare o flacără. Sucul de portocale este inflamabil şi te poate ajuta să aprinzi repede focul.

Studiile au dovedit că în momentul în care eşti pe o insulă pustie sau în sălbăticie, dacă reuşeşti să faci focul, încrederea în sine poate creşte cu cel puţin 38.5%. Lucru extrem de important pentru a găsi soluţiile salvatoare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*