Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Templul DORINŢELOR: Locul în care cele mai ascunse gânduri devin realitate există în România

in Turism

Aveți o problemă, o boală, o dorință neîndeplinită ? Mergeți imediat la Șinca Veche !

Locul în care cele mai ascunse gânduri devin realitate există în România. Se numeşte Templul DORINŢELOR şi este la Şinca Veche în judeţul Braşov. Aici, există magie spun oamenii pentru că lucrurile care se întâmplă sunt inexplicabile. Legenda, dar şi întâmplările extraordinare petrecute aici au făcut înconjurul lumii.

sinca_veche_1

Templului Dorinţelor i se mai spune Templul Ursitelor sau Grota de la Şinca Veche sau chiar Templul Extratereştilor. Oamenii au ales aceste denumiri după întâmplările inexplicabile petrecute de-a lungul anilor. Construcţia, extrem de bizară se află la câţiva kilometri de localitatea Perşani.

Ţinutul pare rupt din basm, iar felul în care arată grota, îţi dă primii fiori. Se spune ca templul are origini dacice, avand peste 7000 de ani vechime. Este format din cinci incaperi, are doua altare si un turn prin a carui deschidere se poate vedea cerul”.

Aici este locul unde pătrund energiile pozitive şi unde, spune legenda, oamenilor cu suflet curat li se îndeplinesc dorinţele şi mai ales sunt tămăduiţi şi de cele mai grele boli. “Se spune că în această zonă este Universul credinţei. Tuturor celor care au fost aici în Grotă li s-au îndeplinit dorinţele”, spune unul dintre vizitatori.

Așadar, dacă aveți probleme, mergeți acolo, iar dacă nu, sugerați acest lucru celor care au nevoie.

Sursa: ampress.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Turism

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate